Åpen Kirkegruppe Trøndelag

Åpen Kirkegruppe Trøndelag er et kristent fellesskap for LHBT-personer; lesbiske, homofile, bifile og transpersoner som føler for å møtes til gudstjeneste og sosialt fellesskap. Høsten 2013 har ÅKT gudstjenester med påfølgende kveldsmat i sakristiet følgende fredager i Vår Frue kirke kl 19 alle kvelder:

18. oktober

15. november

20. desember

Regnbueinstallasjon 2013

Åpen Kirkegruppe Trøndelag markerte oppstarten av høstsemesteret med Regnbuemesse i Vår Frue kirke 14. september kl 15. Siv Limstrand var forrettende prest. Jepsen 2013Domprost Ragnhild Jepsen holdt hovedappell om temaet for årets Regnbuemesse; LHBT-gruppens psykiske helse og livsvilkår innenfor kirke- og menighetsarbeidet.

Appell, tekstmeditasjon Regnbogemesse Ragnhild Jepsen 14.09.13

Eivind Rindal, leder for LLH Trøndelag holdt en kort appell. Gruppen Vadested rammet inn gudstjenesten med vakker musikk.

Regnbueinstallasjon

Etter Regnbuemessen var alle ønsket velkommen til kirkekaffe i Kirkens Bymisjons lokaler i Munkegata 4. Her videreførte vi samtalen om hvordan vi kan jobbe for å bedre livsvilkårene for LHBT-gruppa innenfor arbeidet i kirka og ute i menighetene sammen med Ragnhild Jepsen, Eivind Rindal og Siv Limstrand. 

Regnbuemessen var i år et samarbeid mellom Åpen Kirkegruppe Trøndelag, Kirkens Bymisjon Trondheim, Nidaros domkirke og Vår Frue menighet, LLH Trøndelag og Trondheim Pride 2013.
Logo Trondheim Pride

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s