Sommeravslutning Tydal og Selbu

Åpen Kirkegruppe Trøndelag (ÅKT) inviterer til sommeravslutning lørdag 18. juni. I år legger vi opp til besøk i Tydal kirke og Flora kapell i Selbu. Det blir en kort gudstjeneste og enkel omvisning i Tydal kirke ved sogneprest Per Kvalvaag. Vi skal i tillegg gjøre en pilegrimsvandring langs deler av Kubjørgtrimmen som går langs gamleveien mellom Græsli og Flora. Den skal derfor være overkommelig å gå i vanlige tursko om det er tørt i været. Vi stiller med noe å bite i under vandringen. I Flora besøker vi Flora kapell, samt spiser lunsj på Vertshuset Caroline i Flora.

Dagen og reisen blir lang så vi er avhengig av avreise fra Vår Frue kirke kl. 10.00 PRESIS. Regner med å returnere tilbake til samme sted en gang mellom kl. 17.00 0g 17.30.

Siden vi denne gangen ikke har tilgang til buss og må kjøre personbiler, er det viktig at alle som vil være med melder seg på innen fredag 17. juni. Påmelding skjer via e-post: aktrondelag@gmail.com.

Ta med: Klær og skotøy etter behov, sitteunderlag. Hvis noen tar med sekk i tillegg og hjelper til med å bære mat og drikke, hadde det vært helt supert!

Velkommen!

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Sommeravslutning Tydal og Selbu

  1. meg sier:

    Når er neste møte?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s